Wijkvereniging Zevenbunder

Wijk Zevenbunder

De zaal huren

Enkel inwoners van Wijnegem kunnen de zaal huren. Voor hen bedraagt de huur van de zaal €110.  Leden van wijkvereniging Zevenbunder betalen slechts €90 huur. Poetsen is steeds in de prijs inbegrepen.  U kan de zaal telefonisch maar liefst per e-mail reserveren. Op de kalender hieronder ziet u of de zaal nog vrij is. Huren kan maximaal een jaar op voorhand. 

Hoe huurt u ons zaaltje in het weekend ?

  1. u kijkt op de kalender hieronder op welke dagen de zaal nog vrij is
  2. u leest het huurreglement grondig na
  3. u stuurt een mail naar de zaalbeheerder via de link hieronder of neemt telefonisch contact op met de zaalbeheerder (zie verder bij contactgegevens)
  4. u krijgt een bevestigingsmail van de zaalbeheerder (in geval van reservatie per e-mail)
  5. u maakt een afspraak met de zaalbeheerder voor de betaling van de borg en de ondertekening van het huurreglement.  Op dit moment worden afspraken gemaakt hoe de sleutel wordt afgehaald en terugbezorgd en hoe de eindafrekening zal worden betaald.  
  6. U gaat langs bij de zaalbeheerder om de sleutel op te halen. LET OP ! ONZE ZAALBEHEERDERS ZIJN VRIJWILLIGERS, spreek ruim op voorhand af wanneer u de sleutel komt ophalen. Enkele dagen op voorhand, niet enkele uren.
  7. u maakt gebruik van het zaaltje
  8. u bezorgt de sleutel terug zoals afgesproken
  9. de zaalbeheerder maakt de eindafrekening, welke wordt betaald zoals eerder afgesproken

Contactgegevens

Voor het huren van de zaal stuurt u een mail naar verhuur@zevenbunder.org of neemt u telefonisch contact op met de zaalbeheerder van dienst:

Onze zaalbeheerders zijn vrijwilligers en mogelijk niet beschikbaar op het moment dat u belt. Contactname gebeurt daarom bij voorkeur via mail (de mail komt automatisch bij de zaalbeheerder van dienst terecht).
februari t/m mei
momenteel geen zaalbeheerder  beschikbaar
juni - juli
Marleen Verschueren Kasteellei 114 0485 72 52 69
august - sept - oktober
momenteel geen zaalbeheerder beschikbaar
november - dec - jan
Marleen Verschueren Kasteellei  114 0485 72 52 69
Opgelet: De opgegeven periodes staan voor vandaag : het moment dat u de reservatie wil maken, niet voor de periode waarin u de zaal wil huren.  B.v.: het is vandaag november en wil u reserveren voor  mei dan neemt u contact op met Marleen. 


VERHUURSTOP !

 vanaf februari 2021 is er voorlopig niet voorzien dat de zaal nog kan gehuurd worden.  Van zodra feesten in een zaal terug mogelijk is, zullen we de nodige vrijwilligers zoeken, en als we die gevonden hebben, zijn die data terug beschikbaar voor verhuur.