Wijkvereniging Zevenbunder

Wijk Zevenbunder

De zaal huren

Enkel inwoners van Wijnegem kunnen de zaal huren. Voor hen bedraagt de huur van de zaal €110.  Leden van wijkvereneniging Zevenbunder betalen slechts €90 huur. Poetsen is steeds in de prijs inbegrepen.  U kan de zaal telefonisch maar liefst per e-mail reserveren. Op de kalender hieronder ziet u of de zaal nog vrij is.

Hoe huurt u ons zaaltje?

  1. u kijkt op de kalender hieronder op welke dagen de zaal nog vrij is
  2. u leest het huurreglement grondig na
  3. u stuurt een mail naar de zaalbeheerder via de link hieronder of neemt telefonisch contact op met de zaalbeheerder (zie verder bij contactgegevens)
  4. u krijgt een bevestigingsmail van de zaalbeheerder (in geval van reservatie per e-mail)
  5. u maakt een afspraak met de zaalbeheerder voor de betaling van de borg en de ondertekening van het huurreglement.  Op dit moment worden afspraken gemaakt wanneer de sleutel wordt afgehaald en terugbezorgd en hoe de eindafrekening zal worden betaald.
  6. u maakt gebruik van het zaaltje
  7. u bezorgt de sleutel terug
  8. de zaalbeheerder maakt de eindafrekening, welke wordt betaald zoals eerder afgesproken

Contactgegevens

Voor het huren van de zaal stuurt u een mail naar verhuur@zevenbunder.org of neemt u telefonisch contact op met de zaalbeheerder van dienst:

Onze zaalbeheerders zijn vrijwilligers en mogelijk niet beschikbaar op het moment dat u belt. Contactname gebeurt daarom bij voorkeur via mail (de mail komt automatisch bij de zaalbeheerder van dienst terecht).
februari t/m mei
Ben en Rita Stokerijstraat 108 03 354 04 16
juni - juli
Paul en Annie
Kasteellei 163 03 353 74 78
august - sept - oktober
Ben en Rita Stokerijstraat 108
03 354 04 16
november - dec - jan
Paul en Annie
Kasteellei 163 03 353 74 78
Opgelet: De opgegeven periodes staan voor vandaag : het moment dat u de reservatie wil maken, niet voor de periode waarin u de zaal wil huren.  B.v.: het is vandaag 15 mei en wil u reserveren voor 13 november, dan neemt u contact op met Ben en Rita


scrol op de kalender om naar een volgende maand te gaan